A KÁRTYÁRÓL 
 
    Általános ismertető  
    ÁSZF  
    Műszaki ismertető  
 
 
Általános ismertető  

A II. Kerület Kártya bemutatása

A II. Kerület Kártya egy folyamatosan bővülő kedvezményrendszer igénybe vételét lehetővé tevő elektronikus kártyacsalád, amely a II. Kerület Kártyából, a II. Kerület Kártya Pluszból, és az Ifjúsági II. Kerület Kártyából áll. A kártyacsalád a jogosultsággal rendelkező második kerületi polgárok – a kártyabirtokosok – számára jellemzően 5-15 % közötti kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít a rendszerhez csatlakozott partnerek elfogadóhelyein.

A több funkcióval ellátott, korszerű, érintésmentes chipkártya lehetővé teszi a vásárlási és szolgáltatási kedvezmények igénybe vételén túl a kártya biztosította szolgáltatások körének bővíthetőségét (pl. hosszabb közterületi WIFI használat, egyes kerületi létesítményekbe – játszótér, kutyás agility park – belépési lehetőség) is. A kártyát a hátoldalán feltüntetett kártyabirtokos a kártya hátoldalán feltüntetett érvényességi időn belül tudja használni. A II. Kerület Kártya érvényessége a kiállítástól számított 6 év. A kártya felmutatással használható, de egyes elfogadóhelyek elektronikus leolvasást is alkalmazhatnak az érvényesség ellenőrzése vagy a kedvezmények igénybe vehetősége érdekében.


A Kártyabirtokost a kártya azokban az üzletekben és szolgáltató helyeken jogosítja fel kedvezmények igénybe vételére, melyeket a II. Kerület Kártya rendszert működtető rendszergazda elfogadóhelyként nyilvántartásba vett. Az elfogadóhelyeket megtalálja honlapunkon, a rendszeresen frissülő Kártyakatalógusunkban, és hírleveleinkben illetve facebook oldalunkon is beszámolunk az elfogadóhelyi hálózat bővüléséről.


Az elfogadóhelyeknek az elfogadóhelyi matricát jól látható helyen ki kell tenniük, és jól látható módon tájékoztatniuk kell a Kártyabirtokosokat, hogy milyen kedvezményekre jogosultak. Az elfogadóhelyeken akkor érvényesíthető a kedvezmény, ha a kártyabirtokos a fizetést megelőzően bemutatja a II. Kerület Kártyát, vagyis igazolja, hogy jogosult a kedvezmények igénybe vételére.
 
A II. Kerület Kártya hátoldalán kiváltáskor felragasztott vonalkódos matrica a Benefit Barcode, Magyarország egyik legnagyobb létszámú törzsvásárlói rendszerének országosan több mint 1200 elfogadóhelyén is azonnali kedvezményt biztosít a kártyabirtokosoknak. Az Benefit Barcode („BERCODE") hálózatba jogosító kedvezmény a matricán feltűntetett hónap utolsó napjáig vehető igénybe. A Kerületünkben található, továbbá egyes kiemelt BERCODE elfogadóhelyek listája honlapunkon is megtalálható . A BERCODE elfogadóhelyek teljes (országos) folyamatosan frissülő listáját, valamint az általuk nyújtott kedvezményeket a www.bercode.com oldalon tekintheti meg.


Fontos tudni, hogy a kártya a vonalkódos matricán feltüntetett BERCODE érvényesség lejárta után is tovább használható a II. Kerület Kártya elfogadóhelyeken, négy éves érvényességi idején belül.

A II. Kerület Kártyával kapcsolatos aktuális újdonságokról, az elfogadóhelyi hálózat bővüléséről időszakos hírlevelünkből közvetlenül is értesülhet. A hírlevélre itt lehet feliratkozni.

Esetleges kérdéseivel, észrevételeivel forduljon bizalommal a II. Kerületi Városfejlesztő Zrt. (a II. Kerület Kártya rendszergazdája) ügyfélszolgálatához:

1024 Budapest, Keleti Károly u. 15/Abaloldalkep m_web.png
Tel.: +36-1-599-9222
Fax: +36-1-5999-064
E-mail: masodikkeruletkartya@vf2.hu  
 GYORSMENÜ 
 
    II. Kerületi Önkormányzat  
    Hírek  
    Kártyakatalógus  
    Ügyfélszolgálat  
    Gyakori kérdések  
    Partnerek  
    Budai Polgár Online  
    Időjárás  
    Hírlevél  
 
 
 ÜGYFÉLSZOLGÁLAT 
  Rendszergazda: II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.

Cím: 1024 Budapest Keleti Károly u. 15/A
Tel.: +36-1-599-9222
E-mail: masodikkeruletkartya@vf2.hu 


Ügyfélszolgálat nyitvatartási idő: 
Hétfő:        9:00-20:00 között
Kedd:        9:00-16:00 között 
Szerda:     9:00-17:00 között 
Csütörtök: 9:00-16:00 között
Péntek:     9:00-16:00 között
 
 
 
 
A kártyáról
 
Általános ismertető
ÁSZF
Műszaki ismertető
Igénylés
 
Kártyaigénylés lehetőségei
Személyes Igénylés
II. Kerület Kártya internetes igénylése
Ifjúsági II. Kerület Kártya internetes igénylése
ÁSZF
Elfogadóhelyek
 
Elfogadóhelyek listája
Elfogadóhely csatlakozása
Elfogadóhelyi szabályzat